Mijn naam is Jane Hicks,

en ik ben met trots de eigenaar van Autorijschool Jane Hicks. Mijn persoonlijke reis begon ooit met een gevoel van rijangst, maar vandaag de dag ben ik toegewijd aan het helpen van anderen om diezelfde angsten te overwinnen. Mijn passie ligt in het bieden van jou de vrijheid van het rijden, en ik ben vastberaden om jou te begeleiden op jouw weg naar veilig en zelfverzekerd autorijden.

Bij Autorijschool Jane Hicks begrijp ik dat ieder individu uniek is, met specifieke behoeften en zorgen. Daarom geloof ik sterk in het aanbieden van een op maat gemaakte aanpak voor elke leerling. Of je nu een jongere bent die vol enthousiasme klaar is om de weg op te gaan, of iemand met faalangst die wat extra ondersteuning nodig heeft, ik ben hier om je te helpen.

Bekijk mijn prijslijst

Bij Autorijschool Jane Hicks staat jouw succes centraal. Ik ben toegewijd aan het bieden van hoogwaardige rijlessen en persoonlijke begeleiding, zodat jij jouw rijdoelen kunt bereiken. Samen zullen we jouw reis naar vrijheid op de weg starten en ervoor zorgen dat je kunt genieten van alle voordelen van autorijden.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan jouw rijavontuur. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw eerste stap richting zelfverzekerd autorijden. Bij Autorijschool Jane Hicks ben je in goede handen!

Mijn doel is niet alleen om je te leren hoe je een auto moet besturen, maar ook om je zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt gaan. Samen zullen we werken aan het overwinnen van jouw angsten en onzekerheden, en stap voor stap zullen we werken aan het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om een veilige en verantwoordelijke bestuurder te worden.

Yes, geslaagd!

Ben jij de volgende die bij Rijschool Jane Hicks zijn rijbewijs haalt?